Serbolab vam predstavlja poslodavce u Nemačkoj sa kojima uspešno saradjuje već nekoliko godina na Projektu ekspertske migracije za medicinske tehničare, opšti, ginekološko akušerski ili pedijatrijski smer.

Iza čitavog Projekta u kome smo do sada uspešno integrisali 210 kandidata sa prostora cele Srbije, stoji naš partner, nemačka firma DEKRA Akademie.

DEKRA ima ugovor o poslovnoj saradnji sa više od 50 poslodavaca iz oblasti zdravstvene nege.

Klinike, koje imaju u ponudi
radno mesto za nekoga od vas:

Gerontološki
centri:

Poslodavca birate sami! Prijavite se.

 

Glossa – centar za njemački jezik

Glossa – centar za njemački jezik, prvi je specijalizovani centar za učenje njemačkog jezika u BiH (pored Goethe-Instituta). Specijalizovanjem za izvođjenje nastave isključivo njemačkog jezika omogućeno je da se polaznici koncentrišu na ono što je važno za njih – efikasno i uspješno učenje nemačkog jezika. Glossa-centar je jedinstveno mjesto za učenje njemačkog jezika jer uz visoke standarde kvaliteta nastave, polaznicima omogućuje da osim jezika upoznaju kulturu i običaje naroda koji govore njemački jezik.

Usljed fokusa usmjerenog isključivo ka njemačkom jeziku i kulturi zemalja njemačkog govornog područja, spektar usluga Glossa-centra obuhvata:

  • kurseve njemačkog jezika za odrasle

  • kurseve njemačkog jezika za djecu

  • online-kurseve – Glossa Online

  • ljetnu školu u Beču – Glossa Sommer

  • usluge prevođenja – Glossa Translate

  • specijalizovani kursevi njemačkog jezika za preduzeća

  • sprovođenje Goethe-ispita u saradnji sa Goethe-Institutom

  • edukativna putovanja u zemlje njemačkog govornog područja

Glossa-centar Banja Luka je akreditovan od starane Goethe-Instituta

Glossa-centar Banja Luka je u oktobru 2013. godine akreditovan od strane Goethe-Instituta Bosne i Hercegovine i time je postao prvi akreditovani centar za njemački jezik u Bosni i Hercegovini od starne Goethe-Instituta. Sertifikati izdati od strane Goethe-Instituta su međunardno priznati širom svijeta i predstavljaju dokument kojim kandidat može da potvrdi svoj nivo znanja i vladanja njemačim jezikom.

Glossa-centar omogućuje i polaganje Goethe-ispita u Tuzli ili Banjaluci u saradnji sa Goethe-Institutom Bosne i Hercegovine.

Glossa-centar ima svoja predstavništva u Banjoj Luci, Tuzli, Doboju, Prijedoru, Bihaću, Brčkom, Tesliću, Prnjavoru, Derventi, Zvorniku i Gradišci.

Opširnije informacije o Glossa – centru za njemački jezik je moguće pronaći na zvaničnoj stranici Centra www.glossa.ba.

Prijavi se